legyen a húsvét büszkeséggel teli

feladatlapok boldog gyerek módra

1. döntési jog erősítése

Töltsd le a színezőt és adj a gyermekednek döntési lehetőségeket, milyen színekből választhat a saját húsvéti tojása díszítésében!

Kattints a képre a letöltéshez

logo

Töltsd le a színezőt és adj a gyermekednek döntési lehetőségeket, melyik meglévő mintát másolja le a saját húsvéti tojása mintázásra?

Kattints a képre a letöltéshez

2. kerüljetek kommunikációba, hogy könnyebben egyet tudjatok érteni!

Töltsd le és nyomtasd ki a lapot és kérdezd meg miket lát a képen? Beszélgessetek ezekről a tárgyakról, élőlényekről és menjetek egy nagyot sétálni, majd keressetek a képen látható dolgokat a szabadban!

Kattints a képre a letöltéshez

3. csapatmunka

Töltsd le és vágd ki a lenti kirakókat. Ezzel a testvéreket is leültetheted és bíztathatod őket, hogy segítség egymást vagy gratuláljanak egymásnak, ha sikerült a feladat.

Kattints a képekre a letöltéshez

3. etikusság fejlesztése

Töltsd le, nyomtasd ki és segítsetek a húsvéti nyuszinak megtalálni az ebédjét! Ha sikerült, kérdezd meg a gyermeked arról, miben segített a nyuszinak és milyen érzés volt segíteni? Kinek segít még a mai nap folyamán és miben?

Kattints a képre a letöltéshez

Mások mondták rólam

Kitől fogsz tanulni?
BESZÉDES HENRIETTA, gyereknevelési specialista, a Boldog Gyerek Alapítója, újságíró és műsorvezető.

Két gyermekes anyaként megértem, hogy a legjobbat akarod a gyermekednek, de mégis olykor elveszettnek érzed magad, hogy hol találod a tuti receptet ehhez. Talán úgy vagy vele, már mindent próbáltál és semmi nem segített tartósan, ezért elvesztetted az erőd és a kontrollt. A bizonytalanság pedig a nevelésben is érződhet, ha nem hallgat rád a gyermeked. A 10 szabály a sikeres gyereknevelésért című könyvemet magánkiadásban, több, mint 2000 szülő olvasta, az oktatóanyagaimat több 1000-en töltötték le, a közösségi oldalaimon pedig több, mint 40.000 szülő nézi naponta a videóim.

Boldog Gyerek Power tagsági könyvtárban HETENTE 200-nál is több szülő tanul. A szülők visszanyerték boldog attitűdjüket és tudják kontrollálni a nevelési helyzeteket. Biztosra állíthatom, a te sikered kulcsa a magabiztosságodban rejlik! A szülői magabiztosságod pedig tudásból szerzed, ha keresed és elsajátítod azt!
0