Webinár felvétel - jan. 28-ig elérhető

Nap
Óra
Perc
Mp

Kulisszatitkok a Boldog Gyerek Brand indulásáról

Nagy dolgokat, kis energiával nem lehet léterehozni!

Brand? Őszintén, amikor 2021. júniusában, még Szegedről megtartottam az első online tréninget a gyereknevelésről, nem volt a fejemben az, amivé kinőtte magát, lassan 12 hónap alatt a Boldog Gyerek.

 

Volt egy hosszabb tanulási folyamat, amiben az volt a célom, hogy fejlesszem magam és másoknak is erőt és segítséget adjak, mint mentor.

 

Megtanultam az emberi működést, az elme furfangos cseleit, a gyerekek viselkedésének okait, amitől a legtöbb szülő kifutna a világból. Anno én is a fejemet fogtam… 

 

Megértettem a gyerekeket és végre megtanultam elfogadni azokat a kicsi testeket, akikben egy óriási és értelmes lény lakozik. 

 

Már nem zavar, amikor nemet mond, vagy amikor dacosan eldobja a játékot, mert értem, mi zajlik benne és tudom kezelni. 

 

Megtanítani a szülőknek, hogyan működnek a gyerekeik, ami által sokkal nagyobb szeretettel és figyelemmel tudnak nevelni , hiszen elfogadóbbak és türelmesebbek lesznek velük. Ha pedig egy gyerek türelemmel és szeretettel nő fel, nem lehet aberrált a társadalomszámára sem.

 

Egyre több ép elméjű szülő = több ép elméjű gyerek = ép elméjű társadalom

 

2021. júniusában megalkottam a Boldog Gyerek – A gyereknevelés öröm  Facebook csoportot, és figyeltem a social media gurukat, mert népszerűvé akartam tenni a brandet, hogy a küldetésem felé haladjak. Nem átlagos anyuka csoportot akartam létrehozni, ahol mindenki a saját tapasztalatát megosztja, mert azzal tele a padlás. Értéket adó csoport volt a célom. Létrehoztam a céges Instagram profilt, ahova azóta naponta kerülnek fel cikkek, napi gondolatok, tanítások (@ boldod_gyerek ). 

 

Még fogalmam sem volt, mitől működik jól egy social felület. Mitől lesz érdekes és hogyan teszem aktívvá a követőket. Csak figyeltem, kísérleteztem és elkezdtem megfigyelni azt, ami működik, illetve elhagyni azt, ami nem hozott eredményt. 

Az külön kulisszatitok, hogy egyidőben költöztünk fel Szegedről Budapestre, két gyerekkel. 

 

Megérkeztünk a fővárosba, nagy álmokkal és tervekkel, mert ezzel egy időben beíratkoztam a Tv2 Akadémiára is. Szegeden már tanultam újságírónak, dolgoztam is tv-ben és valahogy nekem összecseng ez a két terület, hiszen újságírói énemből adódóan, minél több emberhez akarok értéket és információt juttatni. 

 

A fővárosban dupla annyi költségünk lett, mint vidéken, és ez egy fontos pontja a további haladásnak, hiszen családként, nem mindegy, hogyan gazdálkodunk és bizony volt olyan pont, ahol majdnem fel kellett adni és el kellett mennem dolgozni… olyan normális munkába. De kitartottam! Volt egy vízióm, hogy nem adhatom fel, mert ha most nem teszek bele elég időt és energiát, nem fog sikerülni nagyot építeni ebből a vállalkozásból. 

 

Ezúton köszönöm a férjemnek, hogy ebben támogatott, hiszen visszagondolva többször tettem olyan lépést gazdaságilag, ami a családunkra nézve is dupla vagy semmi volt… Sőt, az nehezíti a mai napig a logisztikát, hogy mindent ketten oldunk meg. Nincs nagymama, nagypapa vagy külső segítség, hacsak nem fizetünk a bébiszitternek pár tízezret egy szabad délutánért. 

 

Október elején elindult a www.boldoggyerek.com weblapom, amibe nem kevés pénzt és időt fektettem az összes oktatóanyaggal együtt – igen költözés után… Egy olyan időszakban, amikor minden félretett pénzünket az új életünkbe fektettük. Új otthon, új magánóvóda, új vállakozás és teljesen új környezet.

De nagyon hajtott a cél. Tudod, ez az az érzés, amikor nincs B terv, csak a GYŐZELEM! 

 

 

Ezért éjszakákat dolgoztam az új lakásban. Szövegeket írtam, narráltam, felolvastam, videós kurzust rögzítettem, videókat vágtam, feliratoztam. Teljesen egyedül.

Jelenleg az oldalon fent van 5 videós kurzus és 9 hanganyag, amiből a szülők tudást szerezhetnek. Úgy válogattam össze, hogy én szülői fejjel is könnyen és gyorsan tanulnék belőle.

 

Ugyanebben az időben pedig kiadtam az első könyvem, 10 szabály a sikeres gyereknevelésért címmel, amit szintén éjszakánként írtam. 

 

Ezt azóta több, mint 300 szülő olvasott el úgy, hogy magánkiadásban, csak önálló marketinggel teszem közzé és egyik könyvkiadótól sem kértem segítséget. Erre nagyon büszke vagyok! Meg azokra, akik elolvasták és folyamatosan nyugtázzák, mennyire hiánypótló írás! 

 

Azóta nyomulok a TikTokon, amiről tavaly karácsonyig azt hittem, nem az én korosztályom és érdeklődésem, de vállalkozóként ezt is meg kellett tapasztalnom, hogy nem az a kérdés, mit szeretek én, hanem az a kérdés, mit néz a célcsoportom.

 

 Így 6 hónap intenzív videógyártás után elértem  a 10.000 követőt.

 

Tévedtem a TikTokot illetően. Hál’isten, csak előnyömre, hiszen mára mondhatom, hogy a fő platformunk lett az összes felület közül. 🙂

 

A Boldog Gyerek újra és újra mérföldkövekhez ér, 1 év alatt több média megjelenése is volt és ezt a kommunikációs áramlást is erősíteni fogom.

 

Ahogy én fejlődöm, mint válllalkozó nő, úgy fejlődik a cégem is. 

Jelenleg 0-24-ben tudnám csinálni a munkát, és olyan szerencsés vagyok, hogy a vállalkozásom termékeit, a gyereknevelési tudást  0-24-ben gyakorolhatom a saját gyerekeimen. 🙂 Így tényleg nincs megállás!

A jövő pedig csodás! Célom, hogy több százezer szülő tudjon magabiztos lenni a gyereknevelésben, hiszen hatékony tudás birtokában lesz. 

 

Magabiztos szülők pedig helyesen tudják kontrollálni a gyerekeiket, kellő szabadság adásával. Ennek eredménye, hogy tele lesz a társadalmunk kiegyensúlyozott, sikeres felnőttel! 

Benne vagy? Akkor olvass és tanulj te is a www.boldoggyerek.com oldalon. 

Vagy kövess itt: 

 

Oszd meg, ha tetszett:

Facebook
Pinterest

A gyerekek jók, csak ismerni kell őket!

Azt figyeltem meg, hogy az emberek hajlamosak azonnal jellemezni egy gyereket, ha ő nem fogad szót vagy nem tesz a felnőtt kedvére.

Könnyebb kisebbíteni a gyereket, mint megtanulni a helyes kommunikációt és természeti törvényeket, amik az életet működtetik.

Ennek véget vetek! Tanulj te is velem, hogy a gyerekek megbecsült személyként jobb jövőt teremtsenek! 

BESZÉDES HENRIETTA
Gyereknevelési specialista

Boldog Gyerek Alapító

Címkék

Kövess a közösségi médián

Olvass bele