Rólunk

Az első gyerekem születése után megéltem azt az érzést, amikor egy szülő a legjobbat akarja, de nem tudja hogyan neveljen. Ezért a korábbi személyiségfejlesztő oktatásomon felül egy konkrét Gyereknevelési technológiát is elsajátítottam.

Ott ültem a tanfolyamon és olyan tudás birtokába kerültem, amivel rájöttem, hogy én valójában soha nem voltam rossz, (ahogy azt gyerekként beállították), és ezzel a megkönnyebbülés érzéssel együtt jött az is, hogy megmentem a gyerekeket attól, hogy bárki is rossznak állítsa be őket.

Így jött a döntés, hogy a Boldog Gyereken keresztül a szülőknek megtanítom ezeket a nevelési eszközöket és megértést adok nekik a viselkedés területén.

Azóta a könyvemet több, mint 2000-en olvasták, több 100 oktatóanyagot gyártottam és a tagsági csoportomban 500-nál is több szülő fordult meg.

Vannak olyan családok, akiknek több, mint egy éve rendszeresen támogatom a fejlődését, ami 180 fokos fordulattal változott.

Küldetésem a gyerekek generációját jobbá tenni, hogy boldog gyerekből, boldog felnőtt váljon, aki értékes építőköve a társadalomnak.

Én nem trükköket adok, hanem stabilitást és használható tudást, hiszen megértheted a viselkedés alapjait. Megmutatom a felelős es türelmes nevelés titkos receptjeit.

Beszédes Henrietta

Alapító, Tulajdonos

Trénerként szívügyem a szülők szellemi fejlődése, és az életben való boldogulásuk azáltal, hogy megértéseket szereznek az élet nevezetű játszmáról.

Továbbá képessé válnak kezelni az életben felmerülő akadályokat, képessé válnak irányítani az életüket, és képesek lesznek a saját játszmájukban sikeressé válni!

Ehhez szükség van arra, hogy ismerjem az emberi viselkedés, az emberi elme működésének alapjait, valamint a kommunikáció és a kapcsolatépítés folyamatait annak érdekében, hogy minél több embernek, szervezetnek tudjunk segíteni a bőség és a szellemi szabadság elérésében.

Mint Értékesítési Igazgató a feladatom a Boldoggyerek tanításait, alapeszméjét eljuttatni minél több emberhez, vagy szervezethez, akikkel közösen egy gyermekbarát társadalmat tudunk felépíteni.

Ennek legfőbb mozgatórugója az a tény, hogy a jövő a gyerekekben van! Az ő életük és boldogulásuk a mi jövőnk záloga.

Ebben a küldetésben szeretnék minél nagyobb részt vállalni, támogatva az értékesítési csapatot, akik teljes vállszélességgel kiállnak a szülői gondviselés és a tudatos nevelés mellett.

Beszédes Árpád

Ügyvezető, VIP tagság trénere

A nevem Rónai Andrea, és én végzem a Boldog Gyerek Power Facebook csoport adminisztratív munkájának nagy részét.

A #szombatitraccsparti vidám hangulatáért próbálom a lehető legjobb témákat kitalálni, hogy mindenkinek szép gondolattal záruljon a hete. Ezen kívül segítem a tagokat, hogy maximálisan ki tudják használni a tagság adta óriási lehetőséget. Bármely rám bízott feladattal örömmel megbirkozom.

A Heninek intézett feladatok elvégzését sosem tekintem munkának, ez egy alkotás és boldog vagyok, hogy részese lehetek egy ilyen csodálatos csapatnak.

A tanultak által felnyitottam végre a régóta csukva tartott szemeimet és osztozunk a célokban, miszerint szeretnénk, ha minél több szülő tudást szerezne és egy értékes generáció nőne fel a Boldog Gyerek csapata által.

Rónai Andrea

Social media manager

Elsősorban a Boldog Gyerek Akadémia weboldaláért vagyok felelős, ahol napi szinten több száz tanulni vágyó szülő képzi magát.

Feladataim köré tartozik a teljes oldal, beleértve az egész oktatási rendszer fejlesztése, karbantartása, a különböző automatizált értékesítési folyamatok működtetése.

Ezenkívül részt veszek a csapattal közösen a marketing stratégiák kiépítésében, kampányok tervezésében is, amik mind-mind hozzásegítenek a terjesztéshez.

Óriási öröm és egyben kihívás, hogy Heni tudását a Boldog Gyerek rendszerével és csapatával több százezer szülőhöz eljuttassuk a következő években, aminek hatására véleményem szerint a legfiatalabb generációk sokkal életképesebbek lesznek, mint a mai fiatalok.

Horváth Krisztián

Web & funnel designer, rendszerépítő

Évek óta a social média platformok különböző csatornáin működöm, így nagyon boldog vagyok, hogy az eddig megszerzett tudásommal és tapasztalatommal hozzá tudok tenni a Boldog Gyerek fejlődéséhez.

Az életem során a kommunikáció és az információ megfeleő átadása, megosztása mindig központi szerepet játszott, és ezen az úton tanultam meg, milyen fontos a pozitív és építő jellegű üzenetek közvetítése.

A célom az, hogy az online térben több ezer családhoz eljusson a valódi tudás a gyermeknevelésről és szülők ezrei tanuljanak a Boldog Gyerek Akadémián.

Ezért a létrehozott tartalmak, megjelenések minden szavában és képében azt szeretném elérni, hogy a Boldog Gyerek a lehető leggyorsabban segíteni tudja a szülőket a gyermeknevelés kihívásaiban, és inspiráljuk őket a tudatos és szeretetteljes nevelésre.

A Boldog Gyerek csapatában való munka egy hatalmas megtiszteltetés számomra, és büszke vagyok arra, hogy csapatként törekszünk arra, hogy a szülők és gyermekeik közötti kapcsolat még erősebb és boldogabb legyen.

Farkas Noémi

Content manager