Webinár felvétel - jan. 28-ig elérhető

Nap
Óra
Perc
Mp

Rólunk

Az első gyerekem születése után megéltem azt az érzést, amikor egy szülő a legjobbat akarja, de nem tudja hogyan neveljen. Ezért a korábbi személyiségfejlesztő oktatásomon felül egy konkrét Gyereknevelési technológiát is elsajátítottam.

Ott ültem a tanfolyamon és olyan tudás birtokába kerültem, amivel rájöttem, hogy én valójában soha nem voltam rossz, (ahogy azt gyerekként beállították), és ezzel a megkönnyebbülés érzéssel együtt jött az is, hogy megmentem a gyerekeket attól, hogy bárki is rossznak állítsa be őket.

Így jött a döntés, hogy a Boldog Gyereken keresztül a szülőknek megtanítom ezeket a nevelési eszközöket és megértést adok nekik a viselkedés területén.

Azóta a könyvemet több, mint 2000-en olvasták, több 100 oktatóanyagot gyártottam és a tagsági csoportomban 500-nál is több szülő fordult meg.

Vannak olyan családok, akiknek több, mint egy éve rendszeresen támogatom a fejlődését, ami 180 fokos fordulattal változott.

Küldetésem a gyerekek generációját jobbá tenni, hogy boldog gyerekből, boldog felnőtt váljon, aki értékes építőköve a társadalomnak.

Én nem trükköket adok, hanem stabilitást és használható tudást, hiszen megértheted a viselkedés alapjait. Megmutatom a felelős es türelmes nevelés titkos receptjeit.

Beszédes Henrietta

Alapító, Tulajdonos

Trénerként szívügyem a szülők szellemi fejlődése, és az életben való boldogulásuk azáltal, hogy megértéseket szereznek az élet nevezetű játszmáról.

Továbbá képessé válnak kezelni az életben felmerülő akadályokat, képessé válnak irányítani az életüket, és képesek lesznek a saját játszmájukban sikeressé válni!

Ehhez szükség van arra, hogy ismerjem az emberi viselkedés, az emberi elme működésének alapjait, valamint a kommunikáció és a kapcsolatépítés folyamatait annak érdekében, hogy minél több embernek, szervezetnek tudjunk segíteni a bőség és a szellemi szabadság elérésében.

Mint Értékesítési Igazgató a feladatom a Boldoggyerek tanításait, alapeszméjét eljuttatni minél több emberhez, vagy szervezethez, akikkel közösen egy gyermekbarát társadalmat tudunk felépíteni.

Ennek legfőbb mozgatórugója az a tény, hogy a jövő a gyerekekben van! Az ő életük és boldogulásuk a mi jövőnk záloga.

Ebben a küldetésben szeretnék minél nagyobb részt vállalni, támogatva az értékesítési csapatot, akik teljes vállszélességgel kiállnak a szülői gondviselés és a tudatos nevelés mellett.

Beszédes Árpád

Ügyvezető, VIP tagság trénere

A nevem Rónai Andrea, és én végzem a Boldog Gyerek szövegírásának egy részét.

Fő feladatom a Boldog Gyerek blogjainak kreálása, új témák gyűjtése és a blogcikkek írása. A Boldog Gyerek Power tagsági csoport adminisztrátora vagyok. Bármely rám bízott feladattal örömmel megbírkozom.

A Heninek intézett feladatok elvégzését sosem tekintem munkának, ez egy alkotás és boldog vagyok, hogy részese lehetek egy ilyen csodálatos csapatnak.

A tanultak által felnyitottam végre a régóta csukva tartott szemeimet és osztozunk a célokban, miszerint szeretnénk, ha minél több szülő tudást szerezne és egy értékes generáció nőne fel a Boldog Gyerek csapata által. Az írás során is ez a cél lebeg a szemeim előtt.

Rónai Andrea

Social media manager, tartalom felelős