Dühös gyerek viselkedésének okai

Mások mondták rólam

Kitől fogsz tanulni?
BESZÉDES HENRIETTA
GYEREKNEVELÉSI SPECIALISTA
BOLDOG GYEREK ALAPÍTÓ
MŰSORVEZETŐ

Két gyermekes anyaként megértem, hogy a legjobbat akarod a gyermekednek, de mégis olykor elveszettnek érzed magad, hogy hol találod a tuti receptet ehhez. Talán úgy vagy vele, már mindent próbáltál és semmi nem segített tartósan, ezért elvesztetted az erőd és a kontrollt. A bizonytalanság pedig a nevelésben is érződhet, ha nem hallgat rád a gyermeked. A 10 szabály a sikeres gyereknevelésért című könyvemet magánkiadásban, több, mint 2000 szülő olvasta, az oktatóanyagaimat több 1000-en töltötték le, a közösségi oldalaimon pedig több, mint 40.000 szülő nézi naponta a videóimat.

Boldog Gyerek Power tagsági könyvtárban hetente 200-nál is több szülő tanul. A szülők visszanyerték boldog attitűdjüket és tudják kontrollálni a nevelési helyzeteket. Biztosra állíthatom, a te sikered kulcsa a magabiztosságodban rejlik! A szülői magabiztosságod pedig tudásból szerzed, ha keresed és elsajátítod azt!

Boldoggyerek.com

A Boldoggyerek.com weboldal célja, hogy a gyereknevelés egy öröm legyen a mindennapi életben. 

Ebben segítenek részletes útmutatóim és videós oktatóanyagaim.

Az írások és oktatóanyagok szerzője Beszédes Henrietta, gyereknevelési specialista.

Bankkártyás fizetés

A Stripe az egyik legnagyobb nemzetközi kártyaelfogadó, MasterCard és Visa kártyával fizethetsz. A fizetési felület magyar nyelvű, nem navigál el a boldoggyerek.com-ról, a kártyaadataid természetesen nem jutnak el hozzánk.

Facebook

A boldoggyerek.com facebook oldala:
facebook.com/boldoggyerekek

Jogi nyilatkozatok

Adatvédelem:  A feliratkozáskor és/vagy megrendeléskor kapott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személynek nem adjuk át. Bővebben: boldoggyerek.com/at.

Szerzői jogok: A boldoggyerek.com tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Az utánközlés átdolgozás díjköteles: 29 900 Ft szavanként naponta. Bővebben: boldoggyerek.com/szerzoi-jogok

Copyright © 2021 All rights reserved | Made with ❤️ by Netkit.hu