0
lépj ki a kaja-káoszból!

Készen állsz arra, hogy a gyermeked fényevőből az evés bajnoka legyen?

Ismerd meg az étkezési csataterek békés megoldását!

Tudom, hogy vannak pillanatok, amikor úgy érezheted, mintha minden családi étkezés egy folyamatos kihívásokkal teli terep lenne...

Szülőként biztosan ismered azt a helyzetet, amikor egy egyszerű “Mit együnk ma vacsorára?” kérdés felrobbantja a nappalit, mintha csak egy bombát dobtál volna be.

Ott állsz a konyhában, fakanál a kezedben, és azon töprengsz: “Hogyan jutottunk idáig?” Az étkezések kihívássá, harctérré válnak közted és gyermeked között.

Bizonyára átélted már azt a gyomorszorító érzést, amikor tányérra nézel, és tele vagy kétségekkel. “Ez most jó lesz neki? Egészséges? Elég tápláló?” És a legrosszabb az egészben?

Azt sem tudod, mi a jó válasz.

A táplálkozás, ami alapvetően egyszerűnek kellene lennie, egyre bonyolultabbá válik.

Képzeld el, hogy a családi étkezések örömteli közös pillanatokká válnak, nem stresszforrásokká...

Átalakítsd a családi étkezéseket a “4+1 eszköz, hogy a gyerek erőltetés nélküli egyen” videós kurzussal! Felfedezheted, hogyan készíthetsz olyan ínycsiklandó és egészséges ételeket, amikért gyermeked rajongani fog. Tanuld meg, hogyan ihleted meg őt az egészséges táplálkozás iránti szeretetre, anélkül, hogy erőltetnéd vagy kiabálnál vele. Ez a kurzus nem csak az étkezésekhez kínál friss nézőpontokat, hanem teljesen átformálja a családi kommunikációt és a mindennapi rutinokat. Tegyél úgy, hogy az étkezések ne csak a táplálkozásról szóljanak, hanem összekötő kapcsolattá, kötődést erősítő időkké és boldog emlékekké váljanak a család számára.
A változás most kezdődik – a konyhában és az asztalnál egyaránt.

Ugye milyen jó lenne, ha együtt ülnétek az asztalnál, nevetve, beszélgetve, élvezve minden egyes falatot?

Írd újra a családi étkezések forgatókönyvét

Mit kell tenned?

Ha előfordult már, hogy tukmálod a kaját a gyereknek, akkor…
Így szabadulj meg végleg ettől a szülői rémálomtól…
Kattints és tanuld meg lépésről lépésre, hogyan alakítsd ki a gyereked egészséges étkezési szokásait!

10.990 Ft

Vélemények a kurzusról

kitől fogsz tanulni?
Beszédes Henrietta vagyok, gyereknevelési specialista, műsorvezető, a Boldog Gyerek alapítója, két gyermek anyukája.
8 éve fejlesztem magam, hiszen a tanulás az egyik szenvedélyem, amit 18 oklevem is bizonyít. Ezeket az emberi elme működése, az emberi viselkedés tudománya és a gyerekek helyes nevelése témakörökben szereztem.
Eddig közel 100 gyereknevelési és szülői önfejlesztő oktatóanyagot gyártottam már, amik megszűntették a szülők összes félelmét a neveléssel kapcsolatban.
A Boldog Gyerek Akadémián, közel 400 szülő tanul velem hetente.
Jelszavam: A TUDÁS MAGABIZTOS SZÜLŐVÉ TESZ! ​

100%-os PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIÁT ADOK!

Ha reménytelennek tűnik minden, a te gyerekeden semmi nem működik, akkor sincs minden veszve.

Annyira biztos vagyok a dolgomban, hogy 30 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalok, ha minden technikát és alapelvet betartasz, minden videós anyagot végignézel, de nem érsz el vele sikereket a beszoktatás alatt.

Írj nekem és megnézem, tudok-e neked segíteni közvetlenül. Ha nem, visszautalom neked 100%-ban a befizetett összeget.

A felelősség az enyém, te csak nyerhetsz!

Gyakran ismételt kérdések

Ehhez az oktató anyaghoz a megrendelése után, e-mailben kapsz hozzáférést. Ezért kérlek pontosan add meg az e-mail címed!

Az oktatóanyag több, mint 45 perc, amiben a kulcsadatokat és a titkos elixírt hozom el neked, nem pedig rizsát és mellébeszélést fogsz hallgatni.

Örök érvényűen a tiéd a vásárlás után.

Ez etikai kérdés. A vásárlással titoktartást is vállalsz. Egy vásárlás egy főre vonatkozik, és csak ő jogosult az oktatóanyagra. Természetesen a férjeddel, feleségeddel megoszthatod, de tovább nem adható!

Igen! Teljesen új tudást és világmegváltó nézőpontokat osztok  meg, aminek nagy részét még sehol nem adtam ki korábbi oktatóanyagokban. 

Naná! Nem ismerünk országhatárokat, ha a szülők összefognak és együtt fejlődnek! 

Persze. Az egy nagy bullshit, hogy minden gyerek más és az életkornak megfelelően kell nevelni. Én nem trükköket tanítok, hanem olyan megértést adok az emberek működéséről, amit a pár hónapos babáknál is alkalmazni tudsz, de ne ijedj meg akkor sem, ha 13 éves kiskamasszal kellene szót érteni. Működni fog! 

Gratulálok, ha próbáltál már befektetni a tudásba és egyben sajnálom, ha eddig nem találtad meg az igazit. A szakkönyvek száraz, elméleti alapon íródnak, míg a gyereknevelés 100%-ban gyakorlati terület. Amihez persze kell megértés, de nem mellébeszélés, hanem használható tudás. Aki nálam tanult, mindannyian arról számolnak be, hogy végre tudják mit kell csinálni, és szeretik bennem, hogy én is csinálom a gyakorlatban azt, amit tanítok. 

Vedd kezedbe az irányítást és ne dőlj be a táplálkozási káosznak!

Ez az oktatóanyag elengedhetetlen minden szülő számára, aki változást szeretne látni a gyerek étkezési szokásaiban.