Töltsd le a díjmentes e-bookot!

91 hasznos ötlet a gyermek bevonásához a házimunkába, amivel megtapasztalhatod, hogy milyen jó, amikor a gyerek is segít!
×
Már csak egy lépés, hogy letöltsd az e-bookot
Már csak egy lépés, hogy letöltsd az e-bookot
Igen, kérem mind a 91 ötletet
0 +
eladott saját könyv
0 +
tanuló a kurzusomon
0 +
szülő nézi a videóimat
Miben leszek a segítségedre?
Elsősorban abban, hogy visszakapd az önbizalmad a gyereknevelésben!
Beszédes Henrietta vagyok, gyereknevelési specialista, műsorvezető, a Boldog Gyerek alapítója, két gyermek anyukája. 8 éve fejlesztem magam, hiszen a tanulás az egyik szenvedélyem, amit 18 oklevem is bizonyít. Ezeket az emberi elme működése, hatékony kommunikáció, az emberi viselkedés tudománya és a gyerekek helyes nevelése témakörökben szereztem.
Eddig közel 200 gyereknevelési és szülői önfejlesztő oktatóanyagot gyártottam már, amik megszűntették a szülők összes félelmét a neveléssel kapcsolatban.

A legbüszkébb arra vagyok, hogy autizmussal diagnosztizált gyermeket mentettem meg a további megbélyegzéstől vagy családokat a válástól, akiket majdnem tönkre tett a sok nevelési ellentét.
A Boldog Gyerek Power tagsági csoportomban több, mint 700 szülőt tanult már velem hetente megújuló anyagaimból.
Jelszavam: A TUDÁS MAGABIZTOS SZÜLŐVÉ TESZ! ​

Mások mondták rólam

Rónai Andrea
Rónai Andrea
Tovább olvasom
"Nagyon örülök, hogy felkerestem Henriettát, amióta beszéltem vele másképp tekintek magamra, mint szülő. Segített abban, hogyan kezeljek egy mindennapos problémát a gyereknevelés kapcsán. Egy 30 perces videó hívás alatt egyből tudta melyik az az oktató videó amire nekem pontosan szükségem van! Hálával tartozom neki amiért segített másképp tekinteni a szülői lét fontosságára."
Füssy Angéla
Füssy Angéla
Tovább olvasom
"Teljes kétségbeesésemben fordultam Henihez egy kezelhetetlennek bèlyegzett gyerekkel. Még csak két konzultáción vagyunk túl, sok mindenen vàltoztattam és tudom mèg több mindenen kell. Viszont hihetetlen, de igaz, a gyerekemet mintha kicserélték volna. Együttműködik. Alig vannak hisztik. Döbbenetes erejű a felismerés, hogy tényleg minden rajtunk, szülőkön, a mi hozzàállásunkon múlik."
Barnáné Nemes Judit
Barnáné Nemes Judit
Tovább olvasom
"Heni videóit Tik-Tok-on kezdtem el nézni,majd a hallottakat átültettük a gyakorlatba,egyes helyzetekbe amiket nehezen vagy rosszul kezeltünk. Elég sok sikerélménnyel. Majd lehetőség volt egy 30 perces ingyenes konzultációra,ahol nagyon segítőkész volt . Ajánlott hanganyagokat /videókat (sok gyakorlattal) amik szintén segítségünkre voltak. Tényleg csak ajánlani tudom, ha valóban szeretnéd megérteni a gyermekedet és megélni ,hogy miken megy át nem pedig túlélni."
Anda Nikolett
Anda Nikolett
Tovább olvasom
Nem győzöm kifejezni mennyire hálás vagyok a tudásért, amit itt kaptam, hiszen 21 hónaposan a lányom tudja miért is nem szabad kiszaladni az úttestre, tudja mi az a piros és zöld lámpa, és megáll-elindul amikor kell. Úgy vélem megérte a befektetett energia! 🙂
Előző
Következő
×
Már csak egy lépés, hogy letöltsd az e-bookot
Már csak egy lépés, hogy letöltsd az e-bookot
Igen, kérem mind a 91 ötletet