Elakadtál a gyereknevelésben?

Tanulj a szakértői és egyben anyai szemmel összeállított 10 szabályból, ami teljesen eltér az eddigi nem működő módszerektől és rendet tesz a zűrzavarban!

Értsd meg végre, mit jelent valójában a gyereknevelés...

A 10 szabály a sikeres gyereknevelésért” e-bookban, gyakorlati és célratörő tanácsokkal segítek neked a rossz minták leküzdésében.

Valós problémákra adok hatékony megoldásokat, segítve TÉGED a mindennapi kihívásokban.

Ez nem csupán egy újabb e-book; ez egy kézikönyv a sikerhez a gyermeknevelés kalandjában.

Nem csak elméleti tudás, hanem konkrét, az élet minden területén alkalmazható módszereket tanítok benne, amelyek segítségével megértheted: 

És még 6 olyan életbevágó eszköz, amivel fellélegezhetsz a nevelés hullmávasútjában.

Ne várd meg a holnapot.

"Nekem is volt olyan, hogy eszköztelennek éreztem magam, fogva tartva a rossz mintákkal, amiket nem akartam tovább adni..."

Tudom, hogy rengeteg nevelési ötlet és tipp kering az interneten, de ez az e-book nem csak felületes tanácsokat tartalmaz. Nekem sem erre lett volna szükségem az első kisfiam születésénél…

Ezért elkezdtem tanulni és olyan felismeréseim lettek magamról, a saját nevelésemről, hogy eldöntöttem, minden szülőnek elviszem a tudásom.

Első lépésként megírtam ezt a művet.

Itt valódi, életbevágó megoldásokat kapsz, amelyek már több, mint 2000 szülőnek segítettek.

Amikor elkezdtem tanulni, akkor lettem önmagam, mert nem a gyerekként látott szokások árnyékában élek, hanem visszanyertem azt a gyermeki erőt, ami a hajtóerőmet adta az életben. 

Bizony negatív következményei lehetnek, ha nem "veszed a kezedbe" ezt az e-bookot...

Készen állsz eldobni a zűrzavart és helyette iránytűvel haladni a gyereknevelésben?

Kattints ide és szerezd meg az e-bookot, amivel sikerre viheted gyermeked tanítását, mert hallgatni fog rád!

3990 Ft

CSAK 1.990 Ft

Vélemények a e-könyvről

Videóüzenet az e-bookról

kitől fogsz tanulni?
Beszédes Henrietta vagyok, gyereknevelési specialista, műsorvezető, a Boldog Gyerek alapítója, két gyermek anyukája. 9 éve fejlesztem magam, hiszen a tanulás az egyik szenvedélyem, amit 23 oklevem is bizonyít. Ezeket az emberi elme működése, az emberi viselkedés tudománya és a gyerekek helyes neveléséből szereztem.

Őszintének kell lennem hozzád, a tudásomat nem az oklevelek bizonyítják, hanem az eredményeim a gyakorlatban.
Eddig több, mint 200 gyereknevelési és szülői önfejlesztő oktatóanyagot gyártottam már, amik megszűntették a szülők összes félelmét a neveléssel kapcsolatban.

Ezen kívül 2023-ban közel 3000 kurzust vettek igénybe nálam a szülők, összesen 19 országból.

Mentettem meg problémásnak címkézett gyereket is gyógyszeres kezeléstől és párokat is a válástól, amit a gyereknevelés nehézségeinek kezelésével oldottunk meg.
A Boldog Gyerek Akadémián, közel 700 szülő tanul velem hetente.
Jelszavam: A TUDÁS VISSZAADJA AZ ENERGIÁD!

100%-os PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIÁT ADOK!

Ha reménytelennek tűnik minden, a te gyerekeden semmi nem működik, akkor sincs minden veszve.

Annyira biztos vagyok a dolgomban, hogy 30 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalok, ha minden technikát és alapelvet betartasz a könyv olvasása után, de nem érsz el vele sikereket.

Írj nekem és megnézem, tudok-e neked segíteni közvetlenül. Ha nem, visszautalom neked 100%-ban az e-book árát.

A felelősség az enyém, te csak nyerhetsz!

Gyakran ismételt kérdések

A megrendelés után, e-mailben kapsz hozzáférést a könyvhöz. Ezért kérlek pontosan add meg az e-mail címed!

Az ebook elolvasása kb 1-2 óra, amiben a kulcsadatokat és a titkos elixírt hozom el neked, nem pedig rizsát és mellébeszélést fogsz csak olvasni.

Örök érvényűen a tiéd a vásárlás után.

Ez etikai kérdés. A vásárlással titoktartást is vállalsz. Egy vásárlás egy főre vonatkozik, és csak Te vagy jogosult az ebook elolvasására. Természetesen a férjeddel, feleségeddel megoszthatod, de tovább nem adható!

Igen! Teljesen új tudást és világmegváltó nézőpontokat osztok  meg, aminek nagy részét még sehol nem adtam ki korábbi anyagokban. 

Naná! Nem ismerünk országhatárokat, ha a szülők összefognak és együtt fejlődnek! 

Persze. Az egy nagy bullshit, hogy minden gyerek más és az életkornak megfelelően kell nevelni. Én nem trükköket tanítok, hanem olyan megértést adok az emberek működéséről, amit a pár hónapos babáknál is alkalmazni tudsz, de ne ijedj meg akkor sem, ha 13 éves kiskamasszal kellene szót érteni. Működni fog! 

Gratulálok, ha próbáltál már befektetni a tudásba és egyben sajnálom, ha eddig nem találtad meg az igazit. A szakkönyvek száraz, elméleti alapon íródnak, míg a gyereknevelés 100%-ban gyakorlati terület. Amihez persze kell megértés, de nem mellébeszélés, hanem használható tudás. Aki nálam tanult, mindannyian arról számolnak be, hogy végre tudják mit kell csinálni, és szeretik bennem, hogy én is csinálom a gyakorlatban azt, amit tanítok. 

Hagyj fel a zűrzavaros nevelési mintákkal, amivel csak az energiádat veszíted!

Ez az e-book elengedhetetlen minden szülő számára, aki türelmes és önmaga szeretne lenni.