Webinár felvétel - jan. 28-ig elérhető

Nap
Óra
Perc
Mp

partnerprogram működési szabályzat

A Boldog Gyerek Partnerprogramja lehetőséget ad minden aktív Boldog Gyerek Power tagnak, hogy pénzt keressen az interneten, anyagi kiadás nélkül. 

A Partnerprogramhoz való jelentkezés után, jóváhagyás szükséges ahhoz, hogy aktív partnerré válj. Ezt 1 napon belül aktiváljuk.

A Partnerprogramhoz ezen a felületen lehet csatlakozni: www.boldoggyerek.com/partnerprogram 

A beküldött adatokat, az Adatvédelmi szabályzat szerint kezeljük!

Az egyedileg generált linken keresztüli vásárlásokat automatikusan jóváírjuk az adott partnernek. Ez lehet tagsági megrendelés, webshopból rendelt oktatóanyag, könyv. 

A webshopos termékek és a könyv saját linkkel történő eladása után 10%-ot, az előfizetéses tagsághoz való csatlakozás után 20% jutalékot fizetünk. Az előfizetés után, addig fizetünk havonta 20%-ot, amíg az ajánló is tag a csoportban és az általa regisztrált tag is aktív. Ez egy passzív jövedelem forrás.

A jutalék akkor kerül jóváírásra, amikor a teljes vételár beérkezett, ez kártyás fizetésnél azonnal meg van. 

A jutalék kifizetése utalással történik. Ezt a partnernek kell e-mailben kérnie a hello@boldoggyerek.com e-mail címen “KIFIZETÉS” tárggyal.  

A Partnerprogram kezelő felülete a nap 24 órájában elérhető a regisztrált partnernek, amin nyomon követheti egyedi linkje aktivitását és jutalékait. Erről tájékoztatót a saját fiókban találsz a “partnerfiók túra” menü alatt. 

A kifizetéstől elállunk, ha

  • A partner saját linkjén vásárol magának
  • A partner SPAM üzenetben, vagyis törvénytelen módszerrel használja a linkjét
Az ajánlás alkalmával figyelj a szerzői jogokra! Ha szó szerint idézel tőlem, előtte kérdezz meg vagy jelöld meg a forrást! 

A weboldal tartalma a szerző neve [Beszédes Henrietta – Gyereknevelés specialista] és a forrás [boldoggyerek.com] megjelölésével, működő link formájában, a szerző írásbeli hozzájárulásával felhasználható. A forrás megjelölése nélküli, hiányos megjelölésű, írásbeli szerzői hozzájárulás nélküli utánközlés, átdolgozás díjköteles: 29.900 Ft szavanként naponta.

www.boldoggyerek.com
Beszédes Henrietta – Egyéni Vállalkozó
5540 Kunszentmárton Pozsonyi út 8/A.

Sopron, 2023.02.24.