0
Villámgyors megoldás szülőknek…

Sokszor dühös a gyereked, te meg folyton feszülsz?

Mutatom, hogyan kezeld gyermeked dühkitöréseit és saját türelmetlenséged!

Szülőként bizonyára ismered azt az érzést, amikor úgy tűnik, minden családi örömöt elnyel a kimerültség és a düh....

Nap, mint nap szembesülszhetsz a konfliktusokkal, és úgy érzed, nem találsz kiutat?

A reggeli rohanás, a végtelen vita az öltözködésről, az esti lefekvési csaták – mintha egy állandó harctér lenne az otthonod, ahol a türelmed folyamatosan próbára van téve.

Olyan, mintha egy rejtett aknamezőn sétálnál, ahol bármelyik pillanatban robbanhat egy újabb “bomba”.

És ebben a káoszban, amikor már magad is elveszíted a kontrollt, a legnehezebb megőrizni a nyugalmad és megérteni, hogy a gyermeked nem ellenség, hanem egy kis lélek, aki segítségre vár.

Hogyan maradj mindig nyugodt, amikor a gyerek kiprovokál?

Itt az “3+1 módszer kimerült szülőknek, dühös gyerekhez” oktatóanyagunk, ami nem csak a szokásos elcsépelt tanácsok gyűjteménye.

Ez egy valós, kemény tudáson alapuló útmutató, ami a gyereknevelés minden aspektusát megújítja.

Ez az oktatóanyag nem a szokványos “meditálj és lélegezz” típusú megoldásokkal bombáz, hanem valós, használható technikákat nyújt.

Megtanulhatod, hogyan maradj a jelenben, elkerülve a múlt árnyait és a jövő aggodalmait.

Megtanulod, hogyan kezeld a nehéz pillanatokat anélkül, hogy a gyerekeidre ráragasztanád a saját negatív érzelmeidet.

Kezdj el változtatni még ma, és hozd létre azt a pozitív változást, amire mindig is vágytál!

Tudod, a szülői türelem határai folytonos próbatétel alatt állnak, és a gyermeki dühkitörések csak tovább fokozzák a feszültséget...

Mi lenne, ha ismernél olyan technikákat, amik segítenének kihúzni ebből az állandó spirálból?

Ints búcsút a dühkitöréseknek

...és tanuld meg:

Készülj fel a gyereknevelés új dimenzióinak felfedezésére, ahol a kimerültség és a düh már nem uralkodik el a mindennapjaidon.

Kattints és radikálisan javítsd az otthoni légkört a “3+1 módszer kimerült szülőknek, dühös gyerekhez” oktatóanyaggal.

9.990 Ft

Vélemények a kurzusról

Nem akarlak győzködni...

...de hidd el ezek a kérdések már mindenkiben megfordultak!

MIÉRT VAN SZÜKSÉGE MINDEN SZÜLŐNEK ARRA, HOGY TANULJA A TÜRELMET?

Te is voltál egyszer gyerek. Ebben az időszakban pedig több ezer tapasztalatot, érzékelést szereztél, amire tudatosan nem emlékezhetsz, viszont vannak olyan nyomógombok, amik bekapcsolják ezeket a fájó tapasztalatokat. Ha nem akarod a saját rossz mintádat tovább vinni, átadni pedig végképp nem szeretnéd, most kezdj el tanulni erről a 3 MÓDSZER KIMERÜLT SZÜLŐKNEK DÜHÖS GYEREKHEZ! hanganyagban.

MIÉRT NEM MŰKÖDIK A "VESZEK EGY NAGY LEVEGŐT" ÉS A TÍZIG SZÁMOLÁS?

A gyerekkori sérelmek sokkal mélyebbek, hogy egy mélyebb levegő vétel segítsen ezen. Tudással és annak alkalmazásával lehet elhalványítani a régi mintákat.  Valamint tudatos tudás nélkül, ami megerősítene abban, hogy mit csinálsz jól, folyamatos bizonytalanság lesz rajtad úrrá, ami erősíti a kimerültséget.

"BELŐLEM IS FELNŐTT LETT..."

Ez igaz, de nem az a lényeg, hogy felnőttél-e, hanem hogy milyen minőségű az életed.Mennyire vállalsz felelősséget és bízol meg saját magadban? Ha csak ez számítana, most nem lenne gondod a türelemmel, a kimerültséggel és a gyereked dühével.

MIT OKOZ A GYEREKBEN A KIMERÜLTSÉGBŐL ADÓDÓ TÜRELMETLENSÉG?

A gyerek számára leértékelő és elveszi az önbizalmát.Ez mellett ugyanezzel a viselkedéssel fog bánni másokkal. Akár veled is. Ezt pedig biztosan el akarod kerülni. Ezért van szükséged eszközökre!

kitől fogsz tanulni?
Beszédes Henrietta vagyok, gyereknevelési specialista, műsorvezető, a Boldog Gyerek alapítója, két gyermek anyukája.
8 éve fejlesztem magam, hiszen a tanulás az egyik szenvedélyem, amit 18 oklevem is bizonyít. Ezeket az emberi elme működése, az emberi viselkedés tudománya és a gyerekek helyes nevelése témakörökben szereztem.
Eddig közel 100 gyereknevelési és szülői önfejlesztő oktatóanyagot gyártottam már, amik megszűntették a szülők összes félelmét a neveléssel kapcsolatban.
A Boldog Gyerek Akadémián, közel 400 szülő tanul velem hetente.
Jelszavam: A TUDÁS MAGABIZTOS SZÜLŐVÉ TESZ! ​

100%-os PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIÁT ADOK!

Ha reménytelennek tűnik minden, a te gyerekeden semmi nem működik, akkor sincs minden veszve.

Annyira biztos vagyok a dolgomban, hogy 30 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalok, ha minden technikát és alapelvet betartasz, minden videós anyagot végignézel, de nem érsz el vele sikereket a beszoktatás alatt.

Írj nekem és megnézem, tudok-e neked segíteni közvetlenül. Ha nem, visszautalom neked 100%-ban a befizetett összeget.

A felelősség az enyém, te csak nyerhetsz!

Gyakran ismételt kérdések

Ehhez az oktató anyaghoz a megrendelése után, e-mailben kapsz hozzáférést. Ezért kérlek pontosan add meg az e-mail címed!

Az oktatóanyag közel egy óra, amiben a kulcsadatokat és a titkos elixírt hozom el neked, nem pedig rizsát és mellébeszélést fogsz hallgatni.

Örök érvényűen a tiéd a vásárlás után.

Ez etikai kérdés. A vásárlással titoktartást is vállalsz. Egy vásárlás egy főre vonatkozik, és csak ő jogosult az oktatóanyagra. Természetesen a férjeddel, feleségeddel megoszthatod, de tovább nem adható!

Igen! Teljesen új tudást és világmegváltó nézőpontokat osztok  meg, aminek nagy részét még sehol nem adtam ki korábbi oktatóanyagokban. 

Naná! Nem ismerünk országhatárokat, ha a szülők összefognak és együtt fejlődnek! 

Persze. Az egy nagy bullshit, hogy minden gyerek más és az életkornak megfelelően kell nevelni. Én nem trükköket tanítok, hanem olyan megértést adok az emberek működéséről, amit a pár hónapos babáknál is alkalmazni tudsz, de ne ijedj meg akkor sem, ha 13 éves kiskamasszal kellene szót érteni. Működni fog! 

Gratulálok, ha próbáltál már befektetni a tudásba és egyben sajnálom, ha eddig nem találtad meg az igazit. A szakkönyvek száraz, elméleti alapon íródnak, míg a gyereknevelés 100%-ban gyakorlati terület. Amihez persze kell megértés, de nem mellébeszélés, hanem használható tudás. Aki nálam tanult, mindannyian arról számolnak be, hogy végre tudják mit kell csinálni, és szeretik bennem, hogy én is csinálom a gyakorlatban azt, amit tanítok. 

Mondj végleg búcsút kimerültségtől és a dühkitörésektől

Ez az oktatóanyag elengedhetetlen minden szülő számára, aki változást szeretne látni a családi összetartásban.