Hányszor érezted azt, hogy: "apaként másnak is ilyen nehéz?"

Ha ezt érzed, akkor jó helyen jársz, mert ha jól saccolom, Te szeretnél jó Apa, sőt, PÉLDAKÉP lenni a gyerkőcök szemében, de folyamatosan akadályok hada áll az utadba!

A következőket tanulhatod meg az e-bookból, hogy imádjanak a kölykök...

Ez nem csupán egy újabb e-book; ez egy kézikönyv a sikerhez a gyermeknevelés kalandjában.

Nem csak elméleti tudás, hanem konkrét, az élet minden területén alkalmazható módszereket tanítok benne, amelyek segítségével megértheted: 

A könyv értéke 45.000,- ft! De ebben az esetben töredéke áron adjuk oda!

Ne várd meg a holnapot.

"A tököm tele van! Ez így nem mehet tovább!" - mondtam magamnak, amikor rádöbbentem, hogy a kapott nevelést "adom tovább" a saját gyermekeimnek... Szőrnyű érzés volt. Tanácstalan voltam és szomorú.

Rá kellett néznem, hogy nincs tudásom a gyereknevelés terén; sem az egyetemen nem tanítottak meg, sem a kakaómba nem csöpögtettek tudást a szüleim, bármennyire is jót akartak. 

Rengeteg szeretetet kaptam a szüleimtől, mégis a hatalmas társadalmi nyomás miatt néha-néha beszivárgott a tekintélyuralmi nevelési minta a családba.

Akármennyire is imádtak bennünket a szüleink, mégis sokszor “katonás rend”-nek kellett lennie otthon.

Ahol nincs tudás, ott sajnos, beszivárog a tekintélyelvűség, amelynek egyetlen eszköze az erőszak, amely a legrosszabb a gyermek számára. 

 

Amikor elkezdtem tanulni, akkor lettem önmagam, mert nem a gyerekként látott szokások árnyékában élek, hanem visszanyertem azt a gyermeki erőt, ami a hajtóerőmet adta az életben. 

Készen állsz eldobni a zűrzavart és helyette iránytűvel haladni a gyereknevelésben?

Kattints ide és szerezd meg az e-bookot, amivel apaként hozzátehetsz gyermeked lelki fejlődéséhez is!

3990 Ft

CSAK 2.990 Ft

Vélemények a e-könyvről

kitől fogsz tanulni?
Beszédes Árpád vagyok, nemzetközi kapcsolatok szakértő és elemző (Msc), vállalkozó, két gyermek édesapja.
Már gyerekkorom óta érdekelnek az emberek, a kommunikáció, a kapcsolatépítés, de legfőképp a siker és a boldog élet tanulmányozása. Megfigyeltem, hogy a siker nem csak pénzben és eredményekben mérhető, mint a vállalkozások területén, hanem egy teljesen más mértékegységben; az öröm és a boldogságon keresztül is!
Természetesen, pénz nélkül nem lehet túlélni, de csak pénzzel rendelkezni kevés! Kell lennie egy olyan hajtóerőnek, amely a család szeretetén és az öröm érzésén keresztül jut kifejezésre! Ennek pedig középpontjában a gyerekek állnak! Az öröm és a boldogság mértékegysége a gyermekeken és az ő életükön keresztül mérhető!
Azért írtam egy Apáknak szóló könyvet, mert óriási szerepünk van nekünk Apáknak abban, hogy a gyermekeink boldog és örömmel teli életet élhessenek!
Ha a gyermekeink egészséges, sikeres és boldog életet élnek, akkor mi is sikeresek lehetünk Szülőként és emberként, de PÉLDAKÉPEK is leszünk Apaként!

100%-os PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIÁT ADOK!

Ha reménytelennek tűnik minden, a te gyerekeden semmi nem működik, akkor sincs minden veszve.

Annyira biztos vagyok a dolgomban, hogy 30 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalok, ha minden technikát és alapelvet betartasz a könyv olvasása után, de nem érsz el vele sikereket.

Írj nekem és megnézem, tudok-e neked segíteni közvetlenül. Ha nem, visszautalom neked 100%-ban az e-book árát.

A felelősség az enyém, te csak nyerhetsz!

Gyakran ismételt kérdések

A megrendelés után, e-mailben kapsz hozzáférést a könyvhöz. Ezért kérlek pontosan add meg az e-mail címed!

Az ebook elolvasása kb 1-2 óra, amiben a kulcsadatokat és a titkos elixírt hozom el neked, nem pedig rizsát és mellébeszélést fogsz csak olvasni.

Örök érvényűen a tiéd a vásárlás után.

Ez etikai kérdés. A vásárlással titoktartást is vállalsz. Egy vásárlás egy főre vonatkozik, és csak Te vagy jogosult az ebook elolvasására. Természetesen a férjeddel, feleségeddel megoszthatod, de tovább nem adható!

Igen! Teljesen új tudást és világmegváltó nézőpontokat osztok  meg, aminek nagy részét még sehol nem adtam ki korábbi anyagokban. 

Naná! Nem ismerünk országhatárokat, ha a szülők összefognak és együtt fejlődnek! 

Persze. Az egy nagy bullshit, hogy minden gyerek más és az életkornak megfelelően kell nevelni. Én nem trükköket tanítok, hanem olyan megértést adok az emberek működéséről, amit a pár hónapos babáknál is alkalmazni tudsz, de ne ijedj meg akkor sem, ha 13 éves kiskamasszal kellene szót érteni. Működni fog! 

Gratulálok, ha próbáltál már befektetni a tudásba és egyben sajnálom, ha eddig nem találtad meg az igazit. A szakkönyvek száraz, elméleti alapon íródnak, míg a gyereknevelés 100%-ban gyakorlati terület. Amihez persze kell megértés, de nem mellébeszélés, hanem használható tudás. Aki nálam tanult, mindannyian arról számolnak be, hogy végre tudják mit kell csinálni, és szeretik bennem, hogy én is csinálom a gyakorlatban azt, amit tanítok. 

Hagyj fel a feszültséggel, hogy nem vagy elég jó apa!

Ez az e-book elengedhetetlen minden apa számára, aki példaképe akar lenni a saját gyermekeinek.