1

Tehetelnül nézed, ahogy gyermekeid testvéri harcot vívnak?

Tanuld meg hogyan alakíthatod át a testvéri rivalizálást szeretetteljes kapcsolattá!

A testvéri versengés gyakran mélyebb érzelmi nyomokat hagy a gyerekekben, mint amire elsőre gondolnál...

Elképzelted már, hogy gyermekeid, akik most egymás haját tépik a játékokért, egyszer harmonikus felnőttekké váljanak, akik erős testvéri köteléket ápolnak?

Képzeld csak el, ahogy átformálódik a családi életetek, ahol a mindennapos civakodások és hisztik helyett az együttérzés, a megértés és a szeretet töltik be a napokat.

De a valóság sokszor nem ilyen idilli. A gyerekeid küzdelmei, a végtelen viták és konfliktusok árnyékot vetnek a családi életre.

Minden apró dolog miatt kitör a veszekedés, amit düh, dac és szándékos rosszindulat színez.

Gondolj csak bele, milyen lehet az élet, ha gyermekeid megtanulnak együttműködni, tisztelettel és szeretettel fordulnak egymáshoz.

Képzelj el egy olyan otthont, ahol a nevetés és öröm uralja a mindennapokat, ahol a testvéri szeretet és megértés a norma.

Gondolj csak bele, milyen lehet az élet, ha gyermekeid megtanulnak együttműködni, tisztelettel és szeretettel fordulnak egymáshoz.

Képzelj el egy olyan otthont, ahol a nevetés és öröm uralja a mindennapokat, ahol a testvéri szeretet és megértés a norma.

Itt az idő valódi változásokat hozni a családi életetekbe...

Elképzelhető, hogy a gyerekeid most éppen mint ellenségek csetlenek-botlanak a napi viták tengerében…

Viszont neked most már van egy titkos fegyvered, ami a Testvérféltékenység videós oktató anyag!

Ez nem csak egy online kurzus, ez a családi dinamika megváltoztatásának mesterkurzusa.

 Megtanítalak arra, hogy hogyan hozz közös döntéseket a gyerekeiddel, hogy azok ne csak parancsok legyenek, hanem együtt kialakított, megértett és elfogadott lépések.

Megtanítom neked, hogyan építhetsz bizalmat és önbizalmat a gyerekeidben, hogy ne csak a saját lábukon álljanak, hanem egymást is megtámasztva nőjenek fel.

Ez a kurzus az eszköztárad, hogy segíts nekik megtanulni, hogy ne versenyezzenek, hanem közösen építsenek valami csodálatosat.

Légy te az iránytű a családodban, amely a szeretet, az összetartás és a boldogabb családi élet felé mutat.
Merj  lépni a változás irányába. Mert a gyerekeid közötti kapcsolat ma alakul. Ne várd meg a holnapot.

Tudod, a családi élet néha olyan, mint egy zavaros víz – mindenki próbálja megtalálni a helyét, és gyakran összeütköznek az érdekek...

Mi lenne, ha ismernél olyan technikákat, ami segítene ezt a zűrzavart egy összehangolt, örömteli szimfóniává alakítani?

Tanítsd meg gyerekeidet arra, hogyan alakítsanak ki egy erős, szeretetteljes kapcsolatot, amely a jövőjük alapját képezi.

Mit kell tenned?

Hozd létre azt a környezetet otthon, ahol a testvérek nem csak egymás mellett, hanem egymásért nőnek fel…
Kattints és tanuld meg lépésről lépésre “Testvérféltékenység” oktatóanyagot a békés családi életért!

10.990 Ft

Vélemények a kurzusról

kitől fogsz tanulni?
Beszédes Henrietta vagyok, gyereknevelési specialista, műsorvezető, a Boldog Gyerek alapítója, két gyermek anyukája.
8 éve fejlesztem magam, hiszen a tanulás az egyik szenvedélyem, amit 18 oklevem is bizonyít. Ezeket az emberi elme működése, az emberi viselkedés tudománya és a gyerekek helyes nevelése témakörökben szereztem.
Eddig közel 100 gyereknevelési és szülői önfejlesztő oktatóanyagot gyártottam már, amik megszűntették a szülők összes félelmét a neveléssel kapcsolatban.
A Boldog Gyerek Akadémián, közel 400 szülő tanul velem hetente.
Jelszavam: A TUDÁS MAGABIZTOS SZÜLŐVÉ TESZ! ​

100%-os PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIÁT ADOK!

Ha reménytelennek tűnik minden, a te gyerekeden semmi nem működik, akkor sincs minden veszve.

Annyira biztos vagyok a dolgomban, hogy 30 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalok, ha minden technikát és alapelvet betartasz, minden videós anyagot végignézel, de nem érsz el vele sikereket a beszoktatás alatt.

Írj nekem és megnézem, tudok-e neked segíteni közvetlenül. Ha nem, visszautalom neked 100%-ban a befizetett összeget.

A felelősség az enyém, te csak nyerhetsz!

Gyakran ismételt kérdések

Ehhez az oktató anyaghoz a megrendelése után, e-mailben kapsz hozzáférést. Ezért kérlek pontosan add meg az e-mail címed!

Az oktatóanyag több, mint 50 perc, amiben a kulcsadatokat és a titkos elixírt hozom el neked, nem pedig rizsát és mellébeszélést fogsz hallgatni.

Örök érvényűen a tiéd a vásárlás után.

Ez etikai kérdés. A vásárlással titoktartást is vállalsz. Egy vásárlás egy főre vonatkozik, és csak ő jogosult az oktatóanyagra. Természetesen a férjeddel, feleségeddel megoszthatod, de tovább nem adható!

Igen! Teljesen új tudást és világmegváltó nézőpontokat osztok  meg, aminek nagy részét még sehol nem adtam ki korábbi oktatóanyagokban. 

Naná! Nem ismerünk országhatárokat, ha a szülők összefognak és együtt fejlődnek! 

Persze. Az egy nagy bullshit, hogy minden gyerek más és az életkornak megfelelően kell nevelni. Én nem trükköket tanítok, hanem olyan megértést adok az emberek működéséről, amit a pár hónapos babáknál is alkalmazni tudsz, de ne ijedj meg akkor sem, ha 13 éves kiskamasszal kellene szót érteni. Működni fog! 

Gratulálok, ha próbáltál már befektetni a tudásba és egyben sajnálom, ha eddig nem találtad meg az igazit. A szakkönyvek száraz, elméleti alapon íródnak, míg a gyereknevelés 100%-ban gyakorlati terület. Amihez persze kell megértés, de nem mellébeszélés, hanem használható tudás. Aki nálam tanult, mindannyian arról számolnak be, hogy végre tudják mit kell csinálni, és szeretik bennem, hogy én is csinálom a gyakorlatban azt, amit tanítok. 

Ne csak egy álom legyen az együttműködés, hanem a mindennapi életetek része

Ez az oktatóanyag elengedhetetlen minden szülő számára, aki változást szeretne látni a gyerekei közötti dinamikában.