Testvér-viszony

Örök harc és ellenséges viselkedés?

A szülők 2/3-mad része kiegyensúlyozott tetsvéreket szeretne, akik legalább nem veszekednek és húzzák egymás agyát. Viszont tuti módszert senki nem mond, csak maximum manipulatív  eszközöket, ahogyan megkerülhető a gyerek érzései. Hosszú távon nem vezet jóra, ha ez így marad és nem teszünk semmit a testvérek jó viszonya mellett!

A hanganyagból kiderülnek azok a lényeges megoldások és megértések, amivel javíthatod a testvérek kapcsolatát. Ezek pedig a természeti törvények alapján működik.

Vedd úgy, hogy a paradicsomleves sokféleképpen elkészíthető, de paradicsom mindenképp kell hozzá, igaz? Így van ez a természeti törvényekkel is az életben és a kommunikációban.

Töltsd le a hanganyagot és megtudod miről beszélek!

12900 Ft

A testvérek egy hosszú – akár egy életen át tartó – szövetség résztvevői, akik együttműködnek egymással. Mégis annyi a nézeteltérés kisgyerekkorban, vagy akár később is, ami nem ezt fogja eredményezni. De mit tehet a szülő? Hogyan válassza szét logikus érvekkel a veszekedő tesókat? Hogyan magyarázza el azt, hogy mi a helyes és kialakuljon bennük a szeretet egymás iránt?

Ezt részletezem ebben a hanganyagban, folytatása és kibővített változata a Testvérharcok oktatóvideó.

0