Tudatos kommunikáció

Nem mindegy, hogy a gyerek ráerőszakolást érez, vagy saját akaratából cselekszik! Ahogy az sem, hogy a szülőre szívesen hallgat vagy már a haja égnek áll a mindennapi fenyítéstől, ami az elején lehet humoros, később egyesen félelmetes. Egy félő gyermek pedig már egyáltalán nem humoros…

Ha összhangot és igazi tudatosságot szeretnél a kommunikációdban, tanuld meg ebből a hanganyagból , hogyan működik ez hatékonyan!

9990 Ft

Mi a kommunikáció? Persze, két fél valamilyen formájú gondolatváltása. De mi vele a cél?

Megbántani akarunk vagy informálni? Felhívni a figyelmet vagy fenyítünk? Sértőek vagyunk vagy kedvesek? Megértést adunk vagy teljes zűrzavart okozunk?

A gyerekeknél nagyon nem mindegy, mit másolnak tőlünk, szülőktől. És elárulom, nem csak a szavakat utánozzák le, hanem azt is hogyan használjuk ezeket a szavakat, milyen attitűddel mondjuk azt.

Tanuld meg a tudatos kommunikációt, hogy a gyermeked nyugodt és együttműködő szülőt lásson, akivel jó egyetérteni és összhangban lenni!

Andventi akció december 14. és december 17 éjfél között a BOLDOGGYEREK50 kuponkóddal, -50% kedvezménnyel lehetsz tudatosan kommunikáló szülő!

0