VEDD A LAPOT!

KOMMUNIKÁCIÓ HATÉKONYAN

Gyere el a 2 napos budapesti tréningre, ahol megtapasztalhatod, milyen felemelő könnyedén és félreértés nélkül kommunikálni!

MEGÉRTÉS...

hogy miért nem ért meg a gyerek vagy a férjed, vagy miért kell többször elismételni a munkahelyeden a teendőket a kollégádnak.

PONTOS GYAKORLATOK

A tanult gyakorlatokat otthon is újra tudod ismételni, hiszen később is szükséged lesz rá.

SZIMPÁTIA NÖVELÉS

Képes leszel mindenkivel úgy kommunikálni néhány egyszerű módszer segítségével, hogy a legjobb oldalad hozd ki magadból.

NEM LESZ KÉRDÉS...

az emberek fejében, mert hatékonyan tudod átvinni a szándékot arról, amit szeretnél.

EZT MONDJÁK RÓLUNK, AKIK MÁR ELVÉGEZTÉK A TRÉNINGET...

Czumpf Orsolya
Czumpf Orsolya
Tovább olvasom
Két nap Henivel és Árpival. Első különtöltött hétvégém a gyerekektől, ami most számomra így a leghasznosabb volt. Rendkívül jó szempontokat kaptam ahhoz, hogyan értsem meg igazán a gyermekeim, a környezetem és hogy értessem meg magam igazán. Feltöltődtem jókedvből és energiát kaptam a hétköznapokhoz. Köszönöm Nektek!
Rózsa-Makranczi Andrea
Rózsa-Makranczi Andrea
Tovább olvasom
Köszönöm, hogy résztvehettem a tréningen. Rengeteg hasznos,új infót kaptam. Nekem már az is nagy nyereség, hogy férjemmel együtt jöttünk a tréningre. Annyira azt éreztem, hogy itt a helyem és mindent megtettem érte, hogy itt lehessek. Ez is a tréninghez tartozó nyereség,mint ahogy azt itt megtanultam, teremtettem. Más szemmel fogok tudni ránézni az előforduló szituációkra, megtanultam az elméletet és bízom benne hogy a gyakorlatban is sikerrel alkalmazom majd. Az emberekre is más szemmel nézek ezekután majd,a velük való kommunikációra gondolok. Feltöltődtem, kikapcsoltam, a jelenben voltam, fejlődtem. Köszönöm szépen.
Rózsa István
Rózsa István
Tovább olvasom
A tréning adott nekem most egy kis önbizalmat, amit az "új" (régi) munkahelyemen akarok kamatoztatni, az új főnökkel kapcsolatban. Megprobalom a kommunikációmat javítani, megtalalni a közös hangot. A szándékomat mindig át adni.Megértő lenni a gyerekekkel szemben.Es meg sok minden mást is, nagyon hosszú lenne a lista. Köszönöm a gyakorlati elemeket is, sok energiát adott.
Pálinkásné Tóth Adrienn
Pálinkásné Tóth Adrienn
Tovább olvasom
Hatalmas tudással és felismeréssel megyek haza, hiszen az a tudás, amit itt kaptam a Boldog Gyerek - A gyereknevelés öröm egyik oktatásán, az mindent vitt. Nem a sablon, tankönyvből oktatás, hanem igazán értéket kaptunk. Bátrabb vagyok, erősebb. Mindenki kommunikál, csak nem mindegy a hogyan. A férjemmel, gyerekekkel, családommal megtalálni a közös hangot, az valami fantasztikus érzés. Felismeri az adott szituációkat és megoldani, nem a szőnyeg alá seperni.
Vassné Sashalmi Viktória
Vassné Sashalmi Viktória
Tovább olvasom
Hihetetlen mennyi mindenre jöttem rá a tréningjükön magammal és a környezetemmel kapcsolatban. Egyszerűbb kezelni egy konfliktust, feszültséget más emberekkel ha tudod az okokat. Ha ismered az ember mögötti miérteket, megértőbb és támogatóbb tudsz lenni, de magadat is jobban meg tudod védeni. ☺️ Nézzetek be a csoportba, ha vannak gyerkőceitek: Boldog Gyerek - A gyereknevelés öröm Sokat segített a gyerekeim megértésében! Henit a tiktokon láttam először, de a csoport is csak megerősített abban, hogy érdemes nála tanulnom.
Előző
Következő

A TRÉNING ÁRA 1 FŐRE 59.900 FT.

HA PÁRBAN ÉRKEZTEK 20.000 FT KEDVEZMÉNYT KAPTOK, VAGYIS 99.900 FT/ 2 FŐ! JÖHETSZ A PÁRODDAL, DE AKÁR A TESTVÉREDDEL VAGY BARÁTNŐDDEL IS. 

Jelentkezz a tréningre az alábbi űrlapon!

HELYSZÍN

Han Spaces Budapest
A kommunikáció hatékonyan – Vedd a lapot! tréning helyszíne.
1139 Budapest, Váci út 99. Balance Hall 3. em.
0