A 2023-as év Black Friday ajánlata lejárt...

nap
óra
perc
mp

November 24-25-26.

A tudatos szülők Black Friday ajánlata

VIDD EL A BOLDOGGYEREK AKADÉMIA ÖSSZES KURZUSÁT FÉLÁRON!

-80%

Nov. 24.

Péntek

65%

Nov. 25.

Szombat

50%

Nov. 26.

Vasárnap

Válj szuperhőssé a gyereknevelésben

Ezek a kurzusok EGYBEN, egy giga packban MA éjfélig még FÉLÁRON -50% kedvezménnyel mind a tied lehetnek!

De figyelj, mert a Black Friday varázsa nem tart örökké.

Ez az utolsó nap, nincs tovább…

Szóval kapd el még ma ezt az ajánlatot!

9 990 Ft

Szóról-szóra elsajátíthatod azokat a technikákat, amelyekre támaszkodhatsz még a stresszes dührohamok és harcok hevében is a bölcsőde vagy óvodakezdés idegen helyzetében.

9 990 Ft

Hidd el nem kell "beledögleni" a nyomasztó hisztikbe, amik tönkre teszik a családi idillt és az idegrendszered! Ebben a kurzusban megtanítom hogyan kezeld ezeket.

9 990 Ft

Nem csak a gyerekhez van szükséged eszközökre, hanem ahhoz is, hogy megőrizd a nyugalmad. Ez a minikurzus ehhez ad megoldást neked!

5 990 Ft

A hanganyagból kiderülnek azok a lényeges megoldások, amivel javíthatod a testvérek kapcsolatát és elkerülheted a féltékenységet. Ez pedig természeti törvények alapján működik, amiket máshol nem tanítanak meg neked.

10 990 Ft

Aggasztó, hogy ha nem tudod, hogy mit tegyél a gyerek elé. Kerüld el a fásultságot, képes vagy kilábalni az ördögi körből! Ezzel a kurzussal kikerülsz a KAJA-KÁOSZBÓL!

9 990 Ft

Így kommunikálj, hogy a gyerek megtegye, ami a napirend része! Egy gyakorlati eszköz, amin élvezet a gyerekednek is vezetni a napirendet, betartani pedig igazi céljává válik!

9 990 Ft

Nézzük, mi a gyerekek betegségeinek igazi okai! Ebben az anyagban tanultak segítségével, megtudod majd figyelni, mikor nem testi tünet áll a betegség hátterében

5 990 Ft

Tanuld meg a tudatos kommunikációt, hogy a gyermeked nyugodt és együttműködő szülőt lásson, akivel jó egyetérteni és összhangban lenni!

5 990 Ft

Ezzel a hanganyaggal teljes megértésed lesz az önbizalomhiányának okairól és gyakorlati példákon keresztül tanulhatsz el néhány tippet, amivel növelheted gyermeked önbizalmát.

5 990 Ft

A düh és harag se a szülőnek, se a gyereknek nem kellemes állapot. Előzd meg a hanganyagban hallott megoldásokkal a bűntudatot, de előtte, a dühös gyerek állapotát.

9 990 Ft

Itt arról lesz szó, hogy felfegyverzünk téged tudással és készségekkel, hogy ezt a digitális világot a gyermeked javára fordítsd. Megtanulod, hogy a kütyük használata nem ellenség, hanem lehetőség – ha helyesen kezeljük.

5 990 Ft

Ebben a hanganyagban megtalálod a kulcsot a türelem zárt ajtajához – még a legnagyobb családi viharok közepette is. Ez nem csak egy hanganyag. Ez a te titkos fegyvered a türelmes és kiegyensúlyozott szülőség világában.

Akadémia tudástár összes kurzusa most egyben:

7 videós kurzus, 5 hanganyag, 49 lecke, összesen 8,5 órányi tudás vár Rád:

Összesen 100.880 Ft helyett

49.900 Ft

*csak MA utoljára – Nov 26. éjfélig

tanulóim mondták a kurzusok elvégzése után

100%-os PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIÁT ADOK!

Ha reménytelennek tűnik minden, a te gyerekeden semmi nem működik, akkor sincs minden veszve.

Annyira biztos vagyok a dolgomban, hogy 30 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalok, ha minden technikát és alapelvet betartasz, minden videós anyagot végignézel, de nem érsz el vele sikereket a beszoktatás alatt.

Írj nekem és megnézem, tudok-e neked segíteni közvetlenül. Ha nem, visszautalom neked 100%-ban a befizetett összeget.

A felelősség az enyém, te csak nyerhetsz!

Gyakran ismételt kérdések

Az összes oktató anyaghoz a megrendelés után, e-mailben kapsz hozzáférést. Minden anyag a Boldoggyerek Akadémia Tudástárába lesz megtalálható. Fontos, hogy rendeléskor pontosan add meg az e-mail címed!

A Boldoggyerek Black Friday ajánlata November 24. hajnali 1:24 perctől, november 26. vasárnap 23:59-ig tart.

Fontos viszont tudnod, hogy napról napra csökkenni fog a kedvezmény mértéke. Szóval pénteken jársz a legjobban, de szombaton és vasárnap is óriási kedvezménnyel juthatsz a teljes csomaghoz.

Az összes anyag több, mint 8 óra, amiben átadom és a titkos elixírt hozom el neked, nem pedig rizsát és mellébeszélést fogsz hallgatni.

Örök érvényűen a tiéd az összes anyag a vásárlás után.

Ez etikai kérdés. A vásárlással titoktartást is vállalsz. Egy vásárlás egy főre vonatkozik, és csak ő jogosult az oktatóanyagra. Természetesen a férjeddel, feleségeddel megoszthatod, de tovább nem adható!

Leggyorsabban úgy tudod velünk felvenni a kapcsolatot, ha írsz egy üzenetet a https://www.boldoggyerek.com/kapcsolat oldalon levő űrlapunkon.

Ha bármi technikai problémád merülne fel a vásárlás után, akkor a belső felületen levő “Fiókom” oldalon tudsz nyitni egy hibajegyet, amire 24 órán belül válaszol a technikai csapatunk.

7 videós kurzus, 5 hanganyag, 49 lecke, összesen 8,5 órányi tudásanyag, amit ez a pack tartalmaz. De ha picit feljebb görgetsz, akkor láthatod a listát, hogy mely anyagok tartoznak bele az ajánlatba.

Ezen az oldalon keresztül, a megrendelés gombra kattintva, egy fizetési űrlap kitöltése után bankkártyás fizetéssel tudod megvásárolni a Packot.

Az oldalunkkon kizárólag bankkártyával tudsz fizetni, aminek nagy előnye, hogy a teljes anyagot szinte már azonnal tanulhatod is a sikeres fizetés után. :)

Igen! Teljesen új tudást és világmegváltó nézőpontokat osztok  meg, aminek nagy részét még sehol nem adtam ki korábbi oktatóanyagokban. 

Naná! Nem ismerünk országhatárokat, ha a szülők összefognak és együtt fejlődnek! 

Persze. Az egy nagy bullshit, hogy minden gyerek más és az életkornak megfelelően kell nevelni. Én nem trükköket tanítok, hanem olyan megértést adok az emberek működéséről, amit a pár hónapos babáknál is alkalmazni tudsz, de ne ijedj meg akkor sem, ha 13 éves kiskamasszal kellene szót érteni. Működni fog! 

Gratulálok, ha próbáltál már befektetni a tudásba és egyben sajnálom, ha eddig nem találtad meg az igazit. A szakkönyvek száraz, elméleti alapon íródnak, míg a gyereknevelés 100%-ban gyakorlati terület. Amihez persze kell megértés, de nem mellébeszélés, hanem használható tudás. Aki nálam tanult, mindannyian arról számolnak be, hogy végre tudják mit kell csinálni, és szeretik bennem, hogy én is csinálom a gyakorlatban azt, amit tanítok. 

Változtass meg mindent egyetlen döntéssel... Használd ki a különleges Black Friday ajánlatot!

Szerezd be ezt a bombasztikus csomagajánlatot, ami garantáltan felfrissíti a gyermeknevelési módszereidet!