10 szabály a sikeres gyereknevelésért e-book

A nevelést csak azokból a mintákból tudjuk tovább vinni, amiket mi is láttunk, tapasztaltunk. Addig nem tudunk működő dolgokra gondolni, amíg meg nem tanuljuk.

Ezért ad gyors és hatékony segítséget neked ez a könyv, hiszen szakemberként elmondom a 10 szabály működését, édesanyaként pedig leírom azokat a példáinkat, amik bizonyítják az eredményt.

A gyereknevelés öröm! Tanuld meg, hogyan!

3990 Ft

Leírás

A gyereknevelést minden szülő tökéletesen szeretné csinálni, vagy legalábbis az a céljuk, hogy a gyerekük boldog legyen. Nagyon kevés helyen tanítanak valós, működő eszközöket a gyerekek működéséről. Sok a téves adat, a hibás minta, amit láttak azok a szülők, akik jelenleg nevelnek. Mégis ők is voltak gyerekek és annyi, de annyi mondatot, leértékelést és minősítést hallottak, hogy nem is csoda, hogy tele van a társadalom szorongó, szomorú vagy épp keserű emberrel. Az pedig tény, hogy ha nem tanulják ezt a területet, csak a tapasztalatból tudnak cselekedni.

A 10 szabály a sikeres gyerekenvelésért című könyvem abban fog neked segíteni, hogy 10 olyan szabályt tanulj meg a gyerekedről, ami a szellemi, lelki és jellembeli működését illeti, ami leszámol azokkal a téves mintákkal, amit kaptál régen, amikor még te gyerek voltál.

10 olyan szabály, ami megmutatja az elméletet, mégis gyakorlati példákon keresztül mutatom be, az én gyerekeimen keresztül, hogy működik.

A gyereknevelés öröm, csak tudni kell, hogy vagyunk helyesen urai a szülői szerepnek.

0