boldoggyerek akadémia

9 990 Ft

Nem csak a gyerekhez van szükséged eszközökre, hanem ahhoz is, hogy megőrizd a nyugalmad. Ez a minikurzus ehhez ad megoldást neked!

9 990 Ft

Hidd el nem kell "beledögleni" a nyomasztó hisztikbe, amik tönkre teszik a családi idillt és az idegrendszered! Ebben a kurzusban megtanítom hogyan kezeld ezeket.

9 990 Ft

Szóról-szóra elsajátíthatod azokat a technikákat, amelyekre támaszkodhatsz még a stresszes dührohamok és harcok hevében is a bölcsőde vagy óvodakezdés idegen helyzetében.

5 990 Ft

A hanganyagból kiderülnek azok a lényeges megoldások, amivel javíthatod a testvérek kapcsolatát és elkerülheted a féltékenységet. Ez pedig természeti törvények alapján működik, amiket máshol nem tanítanak meg neked.

10 990 Ft

Aggasztó, hogy ha nem tudod, hogy mit tegyél a gyerek elé. Kerüld el a fásultságot, képes vagy kilábalni az ördögi körből! Ezzel a kurzussal kikerülsz a KAJA-KÁOSZBÓL!

9 990 Ft

Így kommunikálj, hogy a gyerek megtegye, ami a napirend része! Egy gyakorlati eszköz, amin élvezet a gyerekednek is vezetni a napirendet, betartani pedig igazi céljává válik!

5 990 Ft

Tanuld meg a tudatos kommunikációt, hogy a gyermeked nyugodt és együttműködő szülőt lásson, akivel jó egyetérteni és összhangban lenni!

5 990 Ft

Ezzel a hanganyaggal teljes megértésed lesz az önbizalomhiányának okairól és gyakorlati példákon keresztül tanulhatsz el néhány tippet, amivel növelheted gyermeked önbizalmát.

5 990 Ft

Ebben a hanganyagban megtalálod a kulcsot a türelem zárt ajtajához – még a legnagyobb családi viharok közepette is. Ez nem csak egy hanganyag. Ez a te titkos fegyvered a türelmes és kiegyensúlyozott szülőség világában.

5 990 Ft

A düh és harag se a szülőnek, se a gyereknek nem kellemes állapot. Előzd meg a hanganyagban hallott megoldásokkal a bűntudatot, de előtte, a dühös gyerek állapotát.

9 990 Ft

Itt arról lesz szó, hogy felfegyverzünk téged tudással és készségekkel, hogy ezt a digitális világot a gyermeked javára fordítsd. Megtanulod, hogy a kütyük használata nem ellenség, hanem lehetőség – ha helyesen kezeljük.

9 990 Ft

Nézzük, mi a gyerekek betegségeinek igazi okai! Ebben az anyagban tanultak segítségével, megtudod majd figyelni, mikor nem testi tünet áll a betegség hátterében